Piept de pui cu sos si taitei din ou

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 22 August 2013
Piept de pui cu sos si taitei din ou

Ingrediente

  • Morcovi: 2
  • Ardei gras: 1
  • Vinete: 1/2
  • Dovlecei: 1/2
  • Ceapa: 1
  • Piept de pui: 1
  • Otet din vin: cat este nevoie, pentru sos
  • Sos de soia: cat este nevoie, pentru sos
  • Ketchup: dupa gust, pentru sos
  • Suc de portocale: cat este nevoie, pentru sos
  • Miere: dupa gust, pentru sos
  • Amidon: cat este nevoie, pentru sos

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de doly
Este o reteta foarte usoara si gustoasa :D eu as manca non stop

Totul se amesteca bine.Eu am facut sosul din ochi...nu am masurat nimic si am uitat sa fac si poza :ymblushing: data viitoare

Preparare:
Se taie pieptul de pui fasii si se prajeste pe toate partile.Il punem deoparte iar intr-o alta cratita mai mare calim legumele adaugam pieptul de pui si sosul ...lasam cateva minute .Taiteti ii fierbem dupa cum scrie pe punga(taitei din ou,chinezesti)si ii adaugam peste pui si legume.Se serveste cald ...Eu am pus si putin sos iute cumparat...noi mancam picant :D

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri