Piept de pui la capac

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Piept de pui la capac

Ingrediente

  • Piept de pui: 2 bucati
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia de ardei: dupa gust
  • Ulei de masline: cat este nevoie
  • Mere: 1

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se poate prepara cu pulpe de pui sau orice parte doriti

Se pune apa intr-o cratita(oala) se aseaza pe aceasta un capac adanc (invers, cu manerul in jos) se pune putin ulei de masline, se aseaza pieptul de pui(dezosat) condimentat se da la cuptor, se intoarce pe ambele parti, pana cand acesta capata o culoare rumena
se pot taia feliute de mar curatat de coaja si se pun pe langa pieptul de pui se vor topi intr-un sos delicios

Se serveste cu garnitura preferata
sursa retetei: dory bucataria noastra

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri