Piept de rata cu cartofi

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 22 August 2013
Piept de rata cu cartofi

Ingrediente

  • Piept de rata: 200 g
  • Sare: dupa gust
  • Cimbru verde: dupa gust
  • Condimente pentru carne de pui: dupa gust
  • Ulei de masline: 4 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  1

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Reteta am luat-o din " blikk nok konyha ", si tare, tare mult ne-a placut. Cu siguranta am sa mai fac.
Se spala pieptul de rata apoi se usuca.Se condimenteaza cu sare, putin condiment pentru grill si cu cimbru.Se stropeste cu ulei de masline si se baga la frigider pentru 1 h. Se infierbanta o tigaie si se prajeste pieptul de rata cam doua minute pe fiecare parte. Apoi se pune intr-o tava si se baga in cuptorul incins pentru 10-15 min.Eu inainte de a-l baga la cuptor, am turnat si putin vin pe el.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri