Piftie - racitura din aripi de curcan

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu carne, pe 22 August 2013
Piftie - racitura din aripi de curcan

Ingrediente

  • Aripi de curcan: 3
  • Apa: 3 l
  • Morcovi: 2
  • Usturoi: 8 catei
  • Sare: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  180 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

Taiem aripile (spalate, parlite)in doua punem apa peste si fierbem pana se desface carnea de pe os.
(secret:daca sunt fierte la foc mic ies limpezi)

Apa trebuie sa scada mai bine de jumatate(aproape treisferturi),nu uitati de spuma...
Scoatem carnea, pisam usturoiul,amestecam apoi strecuram,(eu strecor prin tifon)

In supa rezultata punem sare sau delicat si turnam peste carne in vasele dorite...
(cand vreti sa le rasturnati,introduceti vasul in apa calda,iar racitura se dezlipeste usor de pe peretii vasului)

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri