Piftie vegetariana

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 22 August 2013
Piftie vegetariana

Ingrediente

  • Masline: cat este nevoie
  • Usturoi: 2-3 catei
  • Patrunjel: 2 fire
  • Delikat: dupa gust
  • Ulei: cat este nevoie
  • Amidon: cat este nevoie
  • Cartofi: 1 kg, pentru piftele
  • Morcovi: 3, pentru piftele
  • Usturoi: 1 capatana, pentru piftele
  • Patrunjel: 1 legatura, pentru piftele
  • Cimbru: dupa gust, pentru piftele
  • Oua: 4, pentru piftele
  • Pesmet: cat este nevoie, pentru piftele
  • Delikat: dupa gust, pentru piftele

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Michelle

Cartofi si morcovi se curata si se dau pe razatoarea mica.Eu dau cartofi mai intai,pun apa peste razaluiala si apoi ii scurg.Zeama o pastrez pentru a scoate amidonul.acest amidon il folosesc la piftie,la creme..etc
Dam si morcovul pe razatoarea mica,usturoiul la fel.Spargem oualele,tocam patrunjelul si il adaugam,cimbru,pesmet,delikat.
le dam forma dorita si le prajim in ulei


Punem la foc apa(o cana de apa la 2 lg de amidon de cartofi)cu delikatul cand fierbe razuim usturoiul,apoi adaugam patrunjelul taiat marunt ,uleiul si amidonul.
intr-o farfurie asezam piftelele si maslinele , turnam peste ele compozitia din amidon...lasam la racit si apoi servim.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri