Pilaf cu carne de pui

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu orez, pe 22 August 2013
Pilaf cu carne de pui

Ingrediente

  • Carne de pui: in functie de cate portii doriti
  • Orez: in functie de cate portii doriti
  • Ceapa: dupa gust
  • Pastarnac: cat este nevoie
  • Morcovi: cat este nevoie
  • Dovlecei: cat este nevoie
  • Cartofi: in functie de cate portii doriti
  • Verdeata: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu orez
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de dory

Legumele se fierb cu bucatile de carne.

Separat calim 2 cepe taiate marunt, apoi le lasam la inabusit sub capac.
Cand consideram ca ceapa este moale adaugam orezul si turnam supa rezultata de la legumele si carnea fiarta. Eu am desprins carnea de pe oase si am adaugat-o in pilaf.
Cand orezul etse fiert si zeama a scazut suficient pilaful este gata.
Punem si mararul tocat fin si oprin focul.

Eu am oprit zeama si am facut si o supa cu taietei.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri