Piscoturi de sampanie

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Piscoturi de sampanie

Ingrediente

  • Oua: 14 bucati
  • Zahar: 500 g
  • Faina: 520 g
  • Vanilina pudra: 0.1 g
  • Zahar farin: 72 g

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Franta

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Se separa albusurile de galbenusuri si se adauga 25 % din cantitatea de zahar, continuandu-se amestecarea pana la dizolvarea zaharului.Restul de 75 % din zahar se introduce in cuptor si se infierbanta.
In cazanelul cu albusul batut se introduce zaharul infierbantat impreuna cu vanilina si se continua amestecarea.

Intr-un alt vas se spumeaza galbenusurile apoi se incorporeaza sub amestecare continua in masa de albus.
In final se adauga faina.
Se introduce in posul cu dui si se toarna sub forma de bastonase de 10-12 cm.Se pudreaza cu zahar farin si se introduce la cuptor.
Micsorati ingredientele dupa preferinta

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri