Pita sarbeasca

Ingrediente
- Foi de placinta: 2 bucati
- Branza sarata: 400 g
- Oua: 3-4 bucati
- Ulei: 1 pahar
- Apa minerala: 1 pahar
Retete postata in forum de doly
Branza se amesteca cu ouale.
Se i-a o foaie de placinta se stropeste cu ulei ,deasupra punem o alta foaie de placinta o stropim si pe ea cu ulei ,adaugam putina branza si stropim cu apa minerala(nu mult ca se inmoaie prea tare foaia).Se ruleaza si se face ca un melc.Luam o tava rotunda (unsa cu putin ulei)si punem melcul in mijloc .
Cu celelalte foi procedam la fel ,ungem cu ulei punem branza,stropim cu apa minerala ,rulam doar ca nu il mai facem ca un melc ci il punem in jurul melcului.Cand am terminat de pus toate foile ungem pe deasupra cu putin ulei si dam la cuptor la foc potrivit aproximativ juma de ora.Se serveste cald cu un pahar de iaurt ,salata de rosii...fiecare ce doreste.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |