Pita sarbeasca

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Pita sarbeasca

Ingrediente

  • Foi de placinta: 2 bucati
  • Branza sarata: 400 g
  • Oua: 3-4 bucati
  • Ulei: 1 pahar
  • Apa minerala: 1 pahar

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Serbia
Mod de Preparare

Retete postata in forum de doly

Branza se amesteca cu ouale.
Se i-a o foaie de placinta se stropeste cu ulei ,deasupra punem o alta foaie de placinta o stropim si pe ea cu ulei ,adaugam putina branza si stropim cu apa minerala(nu mult ca se inmoaie prea tare foaia).Se ruleaza si se face ca un melc.Luam o tava rotunda (unsa cu putin ulei)si punem melcul in mijloc .
Cu celelalte foi procedam la fel ,ungem cu ulei punem branza,stropim cu apa minerala ,rulam doar ca nu il mai facem ca un melc ci il punem in jurul melcului.Cand am terminat de pus toate foile ungem pe deasupra cu putin ulei si dam la cuptor la foc potrivit aproximativ juma de ora.Se serveste cald cu un pahar de iaurt ,salata de rosii...fiecare ce doreste.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri