Piure de dovleac

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 22 August 2013
Piure de dovleac

Ingrediente

  • Cartofi: 300 g
  • Dovleac: 300 g
  • Unt: 50 g
  • Lapte: 2-3 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Usturoi: 2-3 catei
  • Patrunjel: pentru decor

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-3

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alison

cuburile de cartof si dovleac se fierb in apa cu sare,pina se inmoaie,apoi se paseaza bine si se amesteca cu laptele,untul ,usturoiul trecut prin presa de usturoi,piperul .se serveste fierbinte,decorat cu patrunjel verde.

nota:pentru un gust mai putin pregnant de usturoi si mai rafinat,puteti coace usturoiul(in coaja)la cuptor,in folie ,stropit cu ulei,apoi il adaugati in piure

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri