Pizza casei Criss

postat de Retete in Imagini, in Pizza, pe 17 Iunie 2013
Pizza casei Criss

Ingrediente

  • Faina: 500 g
  • Drojdie uscata: 1 plic
  • Ulei de masline: 2-3 linguri
  • Apa: 150 ml
  • Zahar: 1 lingurita
  • Ceapa: 1 buc
  • Usturoi: 1 catel
  • Ciuperci: 500 g
  • Suc de rosii: 300 ml
  • Ulei: cat cuprinde
  • Sare: putina
  • Piper: putin
  • Oregano: putin

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  3

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Pizza
Mod de Preparare

Pasul 1. Aluat

Aluat

Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga uleiul apoi apa calda in care s-a dizolvat zaharul. Se framanta aluatul care se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. (aproximativ o ora)
In tava unsa cu ulei se intinde aluatul, peste care se pun ingredientele dupa preferinta. Eu intotdeauna fac un sos de ciuperci.

Pasul 2. Compozitie

Compozitie

Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul, se calesc in ulei, se adauga ciupercile care se calesc si ele, apoi se adauga sucul de rosii si condimentele.

Se intinde aluatul, peste aluat se pune sos, dupa care asezam ingredientele.

Pasul 3. Varianta vegetala

Varianta vegetala

am facut o pizza vegetala cu:
-ciuperci, rondele de ceapa, porumb, masline, ardei, cascaval.

Pasul 4. Varianta 2

Varianta 2

si doua tavi de pizza cu :
-sunca, ciuperci, masline negre si verzi, ardei, cascaval

Reteta în Imagini
  • Aluat Aluat
  • Compozitie Compozitie
  • Varianta vegetala Varianta vegetala
  • Varianta 2 Varianta 2
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri