Placintele picante cu peste afumat

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Placintele picante cu peste afumat

Ingrediente

  • Macrou afumat: 300 g
  • Piure de cartofi: 300 g
  • Ceapa verde: 2 bucati
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Faina: 1 lingura
  • Ulei de masline: 1 lingura
  • Oua: 2 bucati

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Reteta din Good Food.

Se amesteca pestele rupt bucatele, fara piele si eventualele oase, cu piureul, ceapa tocata, eu am pus ceapa ciorii, curry, sare si piper.Se formeaza 4 placintele si se baga la frigider pentru 10-15 min, maxim se pot tine 24 h.Se presara fiecare placintica cu putina faina si se prajesc in tigaie, cu o lingura de ulei.Se lasa 3-5 min pana pe fiecare parte, pana devin aurii.
Intre timp se fierb ouale, mai tari sau mai moi, depinde cum va plac.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se servesc placintelele cu ou fiert si salata asezonata cu putin ulei de masline si zeama de lamaie

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri