Pliculete cu ton

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Pliculete cu ton

Ingrediente

  • Ceapa rosie: 1 bucata
  • Patrunjel: 1 legatura
  • Ulei de masline: 2 linguri
  • Capere: 50 g
  • Foi de placinta: 1 pachet
  • Ton in suc propriu: 1 conserva
  • Cascaval ras: dupa gust
  • Oua: in functie de cate portii vreti
  • Ulei: pentru prajit
  • Lamai: pentru ornat

Specific:

  Arabesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Tunisia

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Micul

Se pune uleiul la incalzit, se adauga ceapa si se lasa 3 min.Se adauga patrunjelul si se mai lasa 5 min. Se ia de pe foc si se adauga caperele si tonul. Cateva foi de placinta se suprapun, unse intre ele cu ulei, si se taie apoi patrate. Se umplu patratele cu amestec de ton, si inainte de a le impaturi, se pune pe umplutura cate un ou. Eu de gaina, n-as fi reusit ever, asa ca m-am gandit sa pun de prepelita, dar n-am gasit, si in consecinta, am lasat-o balta.
Se prajesc in ulei, dar eu data viitoare le bag la cuptor.
Eu am facut si umplutura putin diferit, adica am bagat in mixer, tonul, caperele si ceapa cu patrunjelul.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri