Pollo alla cacciatora - Pui cacciatora

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 15 Iulie 2013
Pollo alla cacciatora - Pui cacciatora

Ingrediente

  • Pulpe de pui: dupa gust
  • Ceapa: 1 buc
  • Morcovi: 2 buc
  • Telina tije: dupa gust
  • Usturoi: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Vin rosu: 1 pahar
  • Rosii decojite: 400 g
  • Rozmarin: dupa gust
  • Patrunjel: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

eteta postata in forum de Oana
ricette.giallozafferano.it de unde am luat reteta de pui
Puiul cacciatora este de traditie toscana, foarte apreciat in regiunea de nord a Italiei!
Se rumenesc pulpele 10", se adauga ceapa+morcov+usturoi, se mai lasa la fiert, se adauga sare, piper si vinul rosu si se fierbe pana se evapora vinul, apoi se adauga rosiile si se mai lasa la fiert 30", se adauga patrunjelul si pofta buna
Pulpele+ceapa+morcov+usturoi, cu rosiile. Se fierbe.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri