Ponche Sangria

postat de Retete in Imagini, in Bauturi alcoolice, pe 30 Iunie 2013
Ponche Sangria

Ingrediente

  • Vin rosu: 2 l
  • Zahar: 7-8 linguri
  • Lamai: 3
  • Portocale: 4
  • Piersici: 2
  • Pere: 2
  • Scortisoara: 1 ramura
  • Apa minerala: 1/4 l
  • Coniac: 50ml

Specific:

  European

Timp Preparare:

  15 minute

Portii:

  2-3 litri

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Spania

Categorii:

   Bauturi alcoolice
Mod de Preparare

Vinul rece se pune intr-un recipient (carafa mare de sticla). Se adauga zaharul, lamiile si portocalele taiate felii, scortisoara, piersicile si perele curatate de coaja si taiate bucati mar;

Cine doreste, poate pune si brandy sau cognac. Se amesteca si se da la frigider sa se raceasca bine;

Se pune apa minerala inainte de servire si se serveste in pahare mari de vin, cu gheata in ele.

Sursa retetei: cris75 bucataria noastra

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri