Porc mistret la cuptor

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Porc mistret la cuptor

Ingrediente

  • Carne de porc mistret: in functie de cate portii doriti
  • Unt: 50 g
  • Cimbru: dupa gust
  • Rozmarin: dupa gust
  • Cardamom: dupa gust
  • Chimion: dupa gust
  • Coriandru: dupa gust
  • Nucsoara: dupa gust
  • Boia de ardei: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Usturoi: dupa gust
  • Ulei: cat este nevoie

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  240 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de doly

Spalam bucata de carne in apa rece... amestecam condimentele(sare,piper,boia nucsoara,coriandru,chimion,cardamon,cimbru).
Stergem carnea de apa cu hartie...ii facem cateva gauri in ea in care vom pune usturoiul si crengute de rozmarin.Condimentam bine de tot ...prin gaurele ,crapaturi si lasam la frigider cateva ore sau pana a doua zi.

O punem intr-o tava ,deasupra punem untul taiat cubulete,turnam putina apa in tava,ulei de masline...acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor 3 ore jumate-4 ore depinde de cum ne place ...Eu am tinut-o 4 ore si a super...frageda,nu a fost uscata:D
I-am bagat si un termometar in mijloc si cand a ajuns pe la 80 de grade am scoso...ma speriasem pt ca incepuse sa iasa sange din locul acela si ma gandeam ca nu so fi facut...a fost super faina
Iar rece a doua zi e tare buna.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri