Prajitura bicolora cu fructe

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 29 August 2013
Prajitura bicolora cu fructe

Ingrediente

  • Faina: 4 cani
  • Apa: 500 ml
  • Ulei: 200 ml
  • Zahar: 1 cana
  • Praf de copt: 1
  • Zahar vanilat : un plic
  • Cacao: 2 linguri
  • Frisca: 500 ml, pentru crema
  • Ciocolata: 100 g, pentru crema
  • Banane: 1
  • Mandarine: 3
  • Cocos: 2 linguri
  • Apa: 500 ml, pentru sirop
  • Zahar: 100 g, pentru sirop
  • Mandarine: 1, pentru sirop

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Michelle

toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao.

Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia

facem siropul,punem la foc apa si zaharul,razuim coaja de la mandarina si adaugam si mandarina fara coaja in apa,lasam sa fiarba,apoi strecuram si lasam la racit.
Batem frisca batz,laum un sfert din ea si o amestecam cu ciocolata topita

aici avem cele doua creme

preparam fructele ,le taiem si le amestecam cu 2 lg de cocos

Asamblare:
taiem blatul in doua

insiropam,adaugam jumatate din crema alba,fructele, crema cu ciocolata

,blatul insiropat,crema alba,razuim ciocolata si ornam cu ceva fructe!

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri