Prajitura cu Creme Ole

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 30 August 2013
Prajitura cu Creme Ole

Ingrediente

  • Foi de pandispan cu cacao: un pachet
  • Creme ole de ciocolata: 2 plicuri
  • Lapte: 400 ml
  • Frisca: 400 g

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Ghiocel

Se face o crema prin mixarea ingredientelor de mai sus, initial la o viteza mica pe urma la viteza mare pana se ingroasa bine crema.
Se desface pachetul de foi, se insiropeaza fiecare foaie cu un sirop facut din
400 gr apa,
7 linguri zahar si
2 plicuri capucino
si se umplu cu crema de mai sus.
Peste ultima foaie se toarna o glazura preparata din 150 ml frisca Creme Pariserie si 200 gr ciocolata cu lapte.
Se pune la rece si dupa ce este intarita putin glazura se taie si se orneaza cu fulgi de nuca de cocos.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri