Prajitura cu doua creme

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 30 August 2013
Prajitura cu doua creme

Ingrediente

  • Oua: 6
  • Zahar: 6 linguri
  • Apa: 6 linguri
  • Faina: 8 linguri
  • Sare: putina
  • Frisca lichida: 400 ml, pentru crema 1
  • Ciocolata cu lapte: 200 g, pentru crema 1
  • Frisca lichida: 400 ml, pentru crema 2
  • Iaurt cu fructe de padure: 300 ml, pentru crema 2

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Michelle

am batut albusurile spuma am adaugat apa ,apoi zaharul,si galbenusurile
apoi faina si la cuptor cu el...pana trece testul scobitori.

200 ml frisca se pune la foc se adauga si ciocolata si cand ciocolata e topita se ia de pe foc,se raceste si se bate pana devine o crema pufoasa,apoi se adauga 200 ml frisca batuta.

se bate frisca apoi se incorporeaza iaurtul..

Sirop:
300 ml suc de fructe de padure(fara acid)

Asamblarea:
se taie blatul in doua
se aseaza blat,se insiropeaza,crema de ciocolata,apoi crema de fructe de padure,blat insiropat,si se orneaza dupa imaginatie...eu am pastrat un pic de crema de fructe am uns si ultimul blat cu ea,apoi am razuit ciocolata

a fost suuuuper buna...

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri