Prajitura cu visine si foietaj

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 31 August 2013
Prajitura cu visine si foietaj

Ingrediente

  • Aluat de foietaj: un pachet
  • Visine: cat este nevoie
  • Frisca: 600 ml
  • Branza de vaci: 250 g
  • Zahar: 150 g
  • Fulgi de cocos: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Am gasit reteta asta pe un forum german

Asa e reteta originala, dar eu nu am facut crema de branza ci crema de vanilie.Data viitoare insa fac cu crema de branza, dar cred ca voi pune 500 g branza.
Visinele se scurg de zeama cat mai bine posibil.Foile de aluat se taie pe lungime, in fasii de 5cm, rezultand din 2 bucati, 10 fasii, cel putin din pachetul foitaj Bella.Pe mijlocul fiecarei fasii se pun visinele aliniate, apoi se lipesc marginile fasiilor, obtinandu-se 10 rulouri.Se pun rulourile pe tava cu putin spatiu intre ele, si se coc la foc mare.
400 g frisca se bate cu zahar si se amesteca cu branza.

Pe un platou se pun 4 rulouri unul langa altul, apoi crema, peste cremase pun din nou 3 rulori, iar cremaapoi 2 rulouri, iar crema si ultimul rulou.Se imbraca in crema, apoi in frisca ( 200 g ).
Nu stiu sa va spun la cantitatile astea cum iese, pentru ca eu am facut crema de vanilie, dar data viitoare fac mai multa crema si pun si intre rulouri, nu doar intre straturi.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri