Prajitura Fanta

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 31 August 2013
Prajitura Fanta

Ingrediente

  • Oua: 6
  • Faina: 4 linguri
  • Zahar: 6 linguri
  • Cacao: 2 linguri
  • Ulei: 90 ml
  • Praf de copt: 1 lingurita
  • Branza de vaci: 500 g, pentru crema
  • Zahar pudra: 200 g , pentru crema
  • Unt: 250 g, pentru crema
  • Budinca de vanilie: 2 plicuri, pentru glazura
  • Fanta: 1 l
  • Zahar: 3-4 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul cate putin pana se termina.
se adauga pe rand galbenusurile, apoi cate putin uleiul ,faina care este amestecata cu cacao si praful de copt.
Se pune la cuptorul preincalzit, intr-o tava cu hartie de copt

Sparat se amesteca brinza cu untul cu zaharul , pana obtinem o spuma apoi se pune la frigider

Peste blatul racit se pune crema din brinza si unt iar apoi se pune budinca preparata cu fanta(in loc de fanta putem folosi orice suc natural)
Atentie budinca trebuie sa fie racorita

sursa retetei: carciumaru elena bucataria noastra

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri