Prajitura Gaby

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 31 August 2013
Prajitura Gaby

Ingrediente

  • Oua: 9
  • Zahar: 9 linguri
  • Faina: 9 linguri
  • Cacao: 1 lingura
  • Apa: 500 ml, pentru sirop
  • Zahar: 100 gl, pentru sirop
  • Rom: cat este nevoiel, pentru sirop
  • Budinca de frisca: 3 plicuri, pentru crema 1
  • Lapte: 1 l, pentru crema 1
  • Ciocolata alba: 100 g, pentru crema 1
  • Zahar: 10 linguri, pentru crema 1
  • Unt: 125 g, pentru crema 1
  • Budinca de caramel: 3 plicuri, , pentru crema 2
  • Lapte: 1 l, pentru crema 2
  • Zahar: 10 linguri, pentru crema 2
  • Unt: 125 g, pentru crema 2

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Michelle

Se fac 3 blaturi(fiecare blat din 3 oua),2 blaturi albe unul negru

Apa si zaharul se fierb pana ce se dizolva zaharul,cand s-au racit se adauga romul


Se repara budinca din litrul de lapte si 10 lg zahar.Se ia de pe foc si se adauga ciocolata,amestecam pana ce ciocolata s-a topit,api adaugam untul,omogenizam si lasam crema la frigider.

Cand cremele sunt reci,incepem asamblarea prajiturii:

Blat alb,sirop,crema alba

blat negru,sirop,crema neagra

Blat alb ,sirop...lasam la frigider cca 2 ore
am rasturnat prajitura pe o tava si am ornat cu crema de ciocolata!

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri