Prajitura Maria

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 31 August 2013
Prajitura Maria

Ingrediente

  • Albusuri de ou: 4
  • Zahar: 4 linguri
  • Galbenus de ou: 4
  • Faina: 4 linguri
  • Arome: dupa gust
  • Albusuri de ou: 4, pentru blat 2
  • Zahar: 7-8 linguri
  • Nuci macinate: 200 g
  • Faina: 3-4 linguri
  • Galbenus de ou: 4, pentru crema
  • Zahar: 250 g
  • Cacao: 2 linguri
  • Lapte: 100 ml
  • Faina: 3-4 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa
Dupa ce se ia de pe foc se adauga un pachet de margarina
esenta de rom ,iar daca consistenta cremei nu este destul de tare
se poate intari cu nuca macinata

DACA: tava este mai mare decat standard, mariti cantitatea cu 1:
1 ou,o lingura zahar,o lingura faina.....

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri