Pui crocant dietetic

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pui crocant dietetic

Ingrediente

  • Piept de pui: 2
  • Iaurt cremos: 250-300 ml
  • Usturoi: 5-6 catei
  • Ghimbir: 1 lingura
  • Zeama de lamaie: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Fulgi de porumb: 300-400 g

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Happy

Se spala si se taie fasii de aprox 2 cm pieptul de pui. Intr-un castron se amesteca iaurtul, usturoiul pisat, ghimbirul, zeama de lamaie si sarea, piperul.

Se pun fasiile de pui in amestecul de sus si se baga la frigider pt cel putin o ora. Fulgii de porumb de faramiteaza cu sucitorul intr-o punga dupa care ii punem intr-o farfurie si tavalim bucatelele de pui bine bine pe toate partile, presam un pic sa fie uniform acoperite cu fulgi. Se aseaza intr-o tava in care am pus hartie de copt si am uns-o un pic cu ulei Se coc in cuptorul preincalzit la 200 grade pt 15-20 min se intorc cu grija si se mai coc 15-20 min.
Pt gustul meu mi-ar fi placut mai picante si mai aromate cu ierburi, dar copiii le-au devorat instantaneu!

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri