Pui cu rozmarin si usturoi

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pui cu rozmarin si usturoi

Ingrediente

  • Pulpe de pui: 6
  • Usturoi: 3-4 catei
  • Ulei de masline: cat este nevoie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia de ardei: dupa gust
  • Rozmarin: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Cris

Se spala si curata pulpele de pui, se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin.
In fiecare crestatura se pune cate o jumatate (eu am pus un sfert) de usturoi.

Se lasa minim 2 ore sa se patrunda bine aromele. Eu l-am lasat peste noapte in frigider
Se pun intr-o tava termorezistenta, in care am pus ulei de masline si putina apa.
Se poate pune si vin daca va place.
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 45 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa pulpele sa se rumeneasca.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri