Pui la capac umplut cu ficatei

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pui la capac umplut cu ficatei

Ingrediente

  • Pui: 1
  • Ficatei de pasare: 500 g
  • Oua: 1-2
  • Delikat: 5 lingurite
  • Usturoi: 5 catei
  • Patrunjel: dupa gust
  • Marar: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  4-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de mirela
Se spala puiul,se opareste ficatul .
Ficatul oparit se clateste putin si se toaca cubulete,se amesteca apoi cu verdeata tocata marunt si oul,usturoiul pisat.
Se umple puiul ,se coase frumos .Se pune pe capac la cuptor pe o cratita cu apa pana se rumeneste

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri