Pui Sichuan

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 15 Iulie 2013
Pui Sichuan

Ingrediente

  • Condiment 5 arome chinezesti: 1 lingurita
  • Sos 5 arome chinezesti: 1 lingurita
  • Piper sichuan: 1 lingurita
  • Piept de pui: 1
  • Morcovi: 1
  • Ardei gras: 2
  • Ceapa verde: 1 legatura
  • Sos de soia: putin
  • Amidon: 50 gr
  • Ulei de masline: 3-4 linguri

Specific:

  Asiatic

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4-5

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  China
Mod de Preparare

Se taie fasii pieptul de pui si se lasa la marinat in sos de soia cca 30 minute.

Se scoate puiul din marinata,se tavaleste prin amidon si se prajeste 3-4 linguri ulei de masline,doar pe jumatate.

Se taie fideluta morcovul ,ardeiul si ceapa.

Se adauga peste pui si se lasa 2-3 minute cat sa se inmoaie foarte putin legumele.

Se completeaza cu apa si se adauga condimentele

Se lasa sa fiarba pana sunt facute legumele si scade putin sosul.Noi am servit cu orez cu legume.

Reteta postata in forum de Sichuan

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri