Pui tavalit in malai

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pui tavalit in malai

Ingrediente

  • Piept de pui: 2
  • Branza telemea: 100 g
  • Cascaval: 100 g
  • Malai: 2 linguri
  • Rosii: 1
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se taie ieptul de pui in jumatate si se pune pe fiecare cate o bucata de branza
Se ruleaza si se prinde cu scobitori
Se amesteca malaiu, sarea, piperul si cimbrul intr-un castron si fiecare rulou de pui se da prin malaiul amestecat
Se pun apoi pe gratarul(cu capac pe aragaz) incins si se lasa aproximativ 20-25 de min(pana se rumenesc)
Cand sunt aproape gata se aseaza pe fiecare rulou cate o felie de cascaval si una de rosie si se mai alsa pe gratar pana se topeste cascavalul

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste cu cartofi natur

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri