Pui umplut cu ciuperci

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pui umplut cu ciuperci

Ingrediente

  • Pui intreg: 1
  • Ciuperci: 400 g
  • Ceapa verde: 1 legatura
  • Ceapa: 1
  • Usturoi: 3 catei
  • Cascaval ras: cat este nevoie
  • Ulei de masline: cat este nevoie
  • Piper: dupa gust
  • Rozmarin: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Delikat: dupa gust
  • Boia de ardei dulce: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis
Acum vreo saptamana am facut (sotul meu a facut- in colaborare cu mine) un pui umplut cu ciuperci.. De fapt a fost un cocos crescut la curte, la tzara.. Eu am pus aici poza finala cum a fost servit... o pulpa cu umplutura si garnitura de cartofi cu mustar la cuptor.

IPuiul se parleste bine apoi se pune la fiert cel putin o ora. Ciupercile se curata, se spala, se taie si se fierb aproximativ 10 min. Dupa ce a firt se unge cu un amestec format din: ulei de masline, delikat/sare, rozmarin, boia de ardei, piper (toate puse dupa gustul fiecaruia). Se umple cu un amestec format din ceapa calita, ceapa verde tocata marunt, ciuperci si cascaval ras. Tot aici se pun si cei 3 catei de usturoi, dar intregi.

Dupa ce puiul a fost uns bine si umplut, se da la cuptor. Din cand in cand se mai scoate si se mai unge cu amestecul amintit. Se tine la cuptor pana se rumeneste bine... Nu pot sa va dau un timp... depinde de pui

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri