Pulpa de curcan cu masline

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpa de curcan cu masline

Ingrediente

  • Pulpe de curcan: 1
  • Masline umplute cu gogosar: 100 g
  • Ceapa: 1
  • Patrunjel verde: dupa gust
  • Usturoi: 2 catei
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  1

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de cretu-veronica 22
Ingrediente

se toaca ceapa si usturoiul,se adauga maslinele tocate si ele marunt,ouale,sre si piper dupa gust si partunjelul verde tocat marunt.

Asezam pulpa de curcan curatata de piele pe o folie de aluminiu,o crestam in 4-5 locuri ,o saram si piparam.

Umplutura de masline o asezam in crestaturi.Stropim cu putin ulei si impachetam bine folia pentru a sta cat mai adunata pulpa
se aseaza in tava,se toarna un pahar cu apa in tava si se da la cuptor cam 60 min.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri