Pulpa de vita la cuptor

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpa de vita la cuptor

Ingrediente

  • Pulpa de vita: in functie de cate portii doriti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Usturoi: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust
  • Mere: 1, pentru fragezire
  • Ulei: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Happy

Se spala bine carnea, se sterge si se freaca cu sare, piper, cimbru si usturoi.
Se unge o tava cu ulei, se pune o cana de apa si se aseaza carnea.
De jur imprejur se pun felii de mar. Se acopera cu folie si sa da la cupror la foc potrivit cam 2 ore (eu de obicei pun cam 45 de min pt fiecare kg de carne)

Se scoate folia si se lasa la rumenit inca 20-25 min, iar din cand in cand se stropeste deasupra cu sosul din tava.
Dupa ce este gata se scoate din tava friptura, iar sosul se strecoara, se paseaza marul si se poate servi alaturi.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri