Pulpa regeasca

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpa regeasca

Ingrediente

  • Pulpa de porc: 1 kg
  • Ardei: 1
  • Ceapa verde: 3 fire
  • Ciuperci: 3-4
  • Rosii in sos: cat este nevoie
  • Usturoi: dupa gust
  • Sos de soia: cat este nevoie
  • Condimente pentru carne de porc: dupa gust
  • Ierburi aromatice: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Oana
Aceasta reteta am denumit-o regeasca pt ca am facut-o pe gustul nostru si i-ar place si unui rege...cred

Am spalat pulpa si am impartit-o in doua,
apoi am transat-o usor si am purces la aventura, vedeti totul mai explici in poza!

La cuptor a stat cam 2 ore la 180 grade!

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri