Pulpe boieresti

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpe boieresti

Ingrediente

  • Pulpe de pui: in functie de cate portii doriti
  • Sos de soia: in functie de cate portii doriti
  • Ceapa: dupa gust
  • Usturoi: dupa gust
  • Ardei: in functie de cate portii doriti
  • Ciuperci: in functie de cate portii doriti
  • Ierburi aromatice: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Oana
Aceasta nu e o reteta luata de undeva, e o reteta facuta pe gustul meu!!!
:
Am facut un bait din pulpe, sosul de soia, usturoi, sare, piper, ierburi si am dat la frigider cam 2 ore.
Dupa 2 ore am pus pulpele pe pat de ceapa si ardei si am dat la cuptor cam 1h-1.30h!
Ciupercile am vrut sa le pun mai la urma si am uitat! Mi-am amintit de ele dupa ce am inchis cuptorul! O sa le fac separat!

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri