Pulpe de curcan la cuptor

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpe de curcan la cuptor

Ingrediente

  • Pulpe de curcan: in functie de cate portii doriti
  • Vin alb: cat este nevoie
  • Piper: dupa gust
  • Dafin: dupa gust
  • Ulei: dupa gust
  • Condimente: dupa gust
  • Zeama de lamaie:

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se freaca pulpa de curcan cu sos de soia, catei de usturoi intregi

sa intre cu totul in "zeama" de marinata si se rasuceste din cand in cand...(se tine si1- 2 zile pentru a se inmuia carnea)

Se scoate din marinata, se aseaza intr-o tava, se condimenteaza din nou in psecial se pun ierburi aromatice
Se acopera tava cu folie de aluminiu si lasi la cuptor 30-40 de min apoi se scoate folia de aluminiu si se lasa inca aproximativ 30 de min pana se rumeneste


sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri