Pulpe de pui dezosate la cuptor

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpe de pui dezosate la cuptor

Ingrediente

  • Pulpe de pui dezosate: in functie de cate portii doriti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust
  • Boia de ardei dulce: dupa gust
  • Boia de ardei iute: dupa gust
  • Ulei de masline: cat este nevoie
  • Usturoi: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Pulpele de pui se dezoseaza si li se scoate pielea apoi se taie dupa preferinta
Se aseaza intr-un castron si se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia dulce si iute, se pune aproximativ 1/2 de ceasca de ulei de masline si usturoiul zdrobit
Se amesteca bine carnea si condimentele
Se aseaza totul intr-un vas de yena se pune o folie de aluminiu si se da la frigider pentru cel putin jumatate de ora
Se pune apoi tava(acoperita cu folia de aluminiu) in cuptorul preincalzit aproximativ la 200 gr
Se lasa la cuptor pentru 30 de min apoi se scoate folia si se lasa in continuare pana carnea este rumenita
Iese o friptura delicioasa, moale...fara sa fie "seaca"

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste cu garnitura preferata...noi astazi am servim cu Cartofi aurii cu parmezan si pesmet

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri