Pulpe de pui la gratar

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpe de pui la gratar

Ingrediente

  • Pulpe de pui: in functie de cate portii doriti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ierburi aromatice: dupa gust
  • Ulei de masline: cat este nevoie
  • Usturoi pisat: dupa gust
  • Boia de ardei dulce: dupa gust
  • Zeama de lamaie: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

putem cumapra pulpe direct condimentate sau le condimentam astfel: Se spala pulpele(se parlesc daca mai este nevoie) se cresteaza un pic cu cutitul apoi se "maseaza" cu sare, piper, boia dulce, usturoi zdrobit, se picura pe ele ulei de masline si zeama de lamaie.
Se lasa cel putin 30 de min sa se marineze apoi se incinge gratarul se pun pulpele pe gratar, se intorc pe ambele parti
inainte de servire se infashoara pulpelela baza in folie de staniol
Garnitura din cartofi natur
decor din ardei gras rosu, salata verde , rosii cherry

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri