Pulpe de pui pe sare

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpe de pui pe sare

Ingrediente

  • Pulpe de pui: in functie de cate portii doriti
  • Sare grunjoasa: in functie de cate portii doriti
  • Piper: dupa gust
  • Boia de ardei: dupa gust
  • Usturoi: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Cris
De curand mi-am amintit de aceasta reteta, pe care am mai facut-o cu mult timp in urma, foarte buna si foarte simpla si m-am gandit sa mai schimb modul de preparare al pulpelor de pui.

Pulpele de pui se curata, se spala si se condimenteaza cu piper, usturoi, boia de ardei.
Sarea se pune in tava de la aragaz, pe hartie de copt si pe sare se pun pulpele de pui
Se pune tava in cuptor pentru 30 minute, dupa care pulpele se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 30 minute. (eu m-am luat cu treburile si am uitat de ele asa ca le-am lasat mai mult si au devenit mai crocante dar tot foarte bune)
Cand sunt gata, se indeparteaza crusta de sare si se servesc cu garnitura preferata si neaparat cu ardei copti.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri