Pulpe de pui umplute cu ciuperci

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Ingrediente

  • Pulpe de pui: 4
  • Ciuperci: 250 g
  • Ceapa: 1
  • Usturoi: 2 catei
  • Condimente pentru carne de pui: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust
  • Cartofi: 4
  • Sare: dupa gust
  • Ulei de masline: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Mod de preparare:
Ceapa, usturoiul si ciupercile taiate marunt se calesc in ulei de masline. Se lasa sa fiarba pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se condimenteaza cu sare si piper.
La pulpele de pui se desprinde usor pielea, avand grija sa nu se desprinda si marginile. Trebuie sa arate ca un buzunar. (Din pacate n-am putut sa pozez aceasta etapa, fiind singura si neavand un ajutor care sa stea cu aparatul de fotografiat langa mine.)

Cu o lingurita se umple pulpele. Daca e cazul, se prinde pielea cu scobitori. La mine n-a fost cazul pentru ca n-am avut atat de multa umplutura .
Intr-o tava termorezistenta se pune ulei de masline si se aseaza felii de cartofi.
Se sareaza si se adauga cimbru. Peste cartofi se pun pulpele de pui.
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 40 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa o jumatate de ora

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri