Pulpe de pui umplute cu spanac-la capac

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpe de pui umplute cu spanac-la capac

Ingrediente

  • Pulpe de pui dezosate: 5
  • Ulei de masline: 2 linguri
  • Usturoi pisat: 2 catei
  • Spanac: 300g
  • Ceapa: 1
  • Orez: 2-3 linguri
  • Ardei rosu: 1

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  5

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alison
pentru a umple
5 pulpe dezosate de pui,procedeul in sine este simplu,facem o mincarica de spanac sau spanac cu orez,clasic:

se incinge uleiul,se pune ceapa,se stinge cu o canita de apa sau supa de legume,se adauga spanacul,ardeiul,apoi si orezul si se lasa sa fiarba,la sfirsit adaugam usturoiul zdrobit.

din compozitia aceasta luam cite o lingura plina si o punem pe suprafata pulpei dezosate,rulam,prindem cu scobitori:
punem intr-un vas si condimentam pulpele cu ce preferam,eu cu sare piper,cimbru,oregano,rozmarin....
si le asezam deasupra unui vas cu apa,la cuptorul preincalzit,la foc mare,cca o ora,pe acelasi principiu de la subiectul "pulpe la capac":

Reteta în Imagini
Mod de Servire

le-am servit cu putin hummus,sunt minunate!

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri