Pulpe de pui umplute cu spanac si feta

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Pulpe de pui umplute cu spanac si feta

Ingrediente

  • Pulpe de pui: 4
  • Spanac fiert si tocat: 4 linguri
  • Branza feta: 100 g
  • Bacon: 2-3 felii
  • Cascaval ras: cat este nevoie
  • Usturoi: 2 catei
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Morcovi: 1
  • Ceapa verde: 1 legatura
  • Vin: 1 pahar
  • Rosii cherry: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Spanacul tocat se amesteca cu branza feta, cascaval ras, sare, piper si usturoi. Pulpele de pui se curata si se spala. Intr-o parte se desprinde pielea formand un fel de buzunar ccare se umple cu amestecul de spanac si feta.
Intr-un vas termorezistent se pune ceapa verde taiata si morcovul felii. Peste legume se pun pulpele de pui umplute si din loc in loc rosii cherry
Se toarna vinul, se acopera tava cu folie si se pune in cuptor pentru 1 ora, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa 30 minute.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri