Quiche cu pere si bacon

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Quiche cu pere si bacon

Ingrediente

  • Faina: 200 g - pentru aluat
  • Sare: dupa gust- pentru aluat
  • Unt: 150 g- pentru aluat
  • Oua: 1 bucata- pentru aluat
  • Bacon: 150 g - pentru umplutura
  • Pere: 4 bucati- pentru umplutura
  • Unt: pentru umplutura
  • Mustar: 2 linguri- pentru umplutura
  • Oua: 3 bucati- pentru umplutura
  • Smantana acrisoara: 100 ml- pentru umplutura
  • Parmezan ras: 60 g- pentru umplutura
  • Sare: dupa gust- pentru umplutura
  • Piper: dupa gust- pentru umplutura
  • Nuci: 40 g- pentru umplutura

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Franta

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Micul

Din ingredientele pentru aluat se framanta aluatul fraged si se baga pentru 30 min. cel putin, la frigider.Intre timp se prajeste baconul, iar perele taiate feliute se inmoaie in unt.Se scoate aluatul, se intinde in tava de tarta, si pe marginile tavii.Se fixeaza bine aluatul pe peretii tavii, pentru ca la copt are tendinta de a se lasa.Se inteapa cu furculita si se baga la cuptor pentru cca 20 min.Se scoate apoi tarta, se pun perele si se ung cu mustarul.Cele trei oua, se bat cu smanatana si cu parmezanul si se toarna peste pere.Se baga din nou la cuptor, pentru inca 10-15 min, apoi se scoate se presara nucile si se mai baga pentru inca 10-15 min.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri