Ravioli cu sos de rosii

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 22 August 2013
Ravioli cu sos de rosii

Ingrediente

  • Ravioli: 400 g
  • Sos de rosii: 1 cutie
  • Bacon: 1 bucata
  • Busuioc: 1 lingura
  • Usturoi: 4 catei
  • Ulei de masline: dupa gust
  • Parmezan: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

Se pun ravioli in apa care fierbe si se lasa la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj
Se scot apoi intr-o sita si se lasa la scurs
Intr-o tigaie adanca punem putin ulei de masline , zdrobim cateii de usturoi si-i calim putin
Adaugam baconul taiat cubulete mici si lasam putin sa se "prajeasca"
Se adauga sosul de rosii, condimentam(dar atentie la sare si baconul si parmezanul sunt sarate, si de obicei si umplutura din ravioli este...deci cu moderatie)
Se lasa sa dea in cateva clocote apoi se pun cu grija ravioli in sosul preparat, se amesteca incet

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se servesc calzi cu parmezan deasupra

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri