Risotto primavera

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri de post, pe 27 August 2013
Risotto primavera

Ingrediente

  • Supa de legume: 600 ml
  • Ulei de masline: cat este necesar
  • Ceapa: 1 bucata
  • Morcovi: 1 bucata
  • Dovlecei: 2 bucati
  • Orez risotto: 150 g
  • Mazare congelata: 50 g
  • Ceapa verde: 4 bucati

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Mancaruri de post
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis
Am gasit aceasta reteta intr-o revista... si am zis sa o incerc...

1. Se fierbe supa in cratita, apoi se da focul mic si se mai lasa putin pe flacara. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si intinsa, se adauga ceapa, morcovul, dovleceii si se asezoneaza cu sare si piper.
Se lasa pe foc 3 min, apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute.
2. Se adauga un polonic de supa si se amesteca pana cand se absoarbe supa in orez. Se continua pana se cand foloseste aproape toata supa, iar orezul este moale. Cu 5 min inaninte sa fie gata, se adauga mazarea si ceapa verde si se amesteca.
VN/portie: 390 kcal;11,6 proteine; 71,5 g carbohidratanti; 8,3 grasimi; 1,2 grasimi saturate; 5,6 fibre; 2,62 g sare

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri