Rosii umplute cu salata de vinete

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Rosii umplute cu salata de vinete

Ingrediente

  • Rosii: in functie de cate portii vreti
  • Ceapa: 1 bucata
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Maioneza: 1 lingura

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Rosiile se spala , se sterg si se taie capacul(in partea de sus unde au codita)
Apoi cu o lingurita de scobesc de miez si se lasa la scurs pe o farfurie
2 vinete se inteapa cu furculita in 2-3 locuri apoi pe pun la copt pe o tabla sau direct pe flacara
cand sunt racorite se curata de coaja se lasa la scurs(zeama care curge din ele este amaruie)
Se toaca marunt(sau se mixeaza cu mixerul vertical) se amesteca cu ceapa data pe razatoare, se condimenteaza cu sare, piper,, se adauga maioneza, se omogenizeaza compozitia de vinete
Apoi cu o lingura umplem rosiile cu aceasta compozitie , decoram cu frunzulite de patrunjel verde
Se lasa la rece cateva ore

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri