Rosii umplute la cuptor

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 15 August 2013
Rosii umplute la cuptor

Ingrediente

  • Rosii: 4 bucati
  • Oua: 4 bucati
  • Cascaval/cas/branza feta: 50 g
  • Sunca taiata cubulete: 2 felii
  • Usturoi: 1 bucata
  • Busuioc: 2 frunzulite
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia de ardei: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Criss

O idee pentru un mic dejun sau pentru o cina usoara si destul de rapida. In 5 minute se pregateste 20-25 de minute sta in cuptor si cam asta e tot.

Rosiile se scobesc, se sareaza,
se umple pe jumatate cu amestecul de cascaval ras, sunca taiata cubulete, usturoi zdrobit si busuioc.
In fiecare rosie se pune un ou.
Peste ou se pune sare, piper, boia.
Rosiile astfel pregatite se pun intr-un vas termorezistent uns cu ulei si
se pu in cuptor pentru 20-25 minute

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri