Rulada cu blat de cacao

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 31 August 2013
Rulada cu blat de cacao

Ingrediente

  • Oua: 6 bucati
  • Zahar: 9 linguri
  • Cacao: 4-5 linguri
  • Esente: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6 - 8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Dory
Separam albusurile de galbenusuri.Se bat albusurile spuma cu zaharul, apoi se adauga zaharul si se continua batelea lor pana se topeste zaharul.Se adauga si galbenusurile si esentele(dupa placul fiecareia), iar la sfarsit se incorporeaza usor cacao.

Se coace in tava de aragaz pe hartie pergament unsa cu putin ulei la foc potrivit.
Cand este coapta se rastoarna pe o alta bucata de hatrie pergament care in prealabil a fost udata cu apa si apoi unsa cu ulei, se ruleaza si se lasa asa pana se raceste.

Pentru umplutura avem nevoie de frisca lichida si stafide
Se prepara frisca(eu am folosit Hulala).Stafidele le-am lasat din timp la inmuiat in lichior, se pot inmuia si in zeama de compot sau in lapte.
Cand foaia sa racit se umple cu friusca si stafide si se da la rece.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri