Rulada cu ciuperci si sos de smantana

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu ciuperci, pe 22 August 2013
Rulada cu ciuperci si sos de smantana

Ingrediente

  • Piept de pasare: 4 felii
  • Ulei: 100 ml
  • Ceapa: 2
  • Ciuperci: cateva
  • Pesmet: 1 lingura
  • Marar: 1 lingura
  • Cascaval ras: 1 lingura
  • Amidon: 2 linguri
  • Smantana: 4 linguri
  • Condimente: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu ciuperci
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

Pe pieptul de pasare batut se pune o umplutura din:
-1 ceapa si ciupercile calite in 50 ml ulei,
(picuram cate un strop de apa pana se inmoaie ceapa)
-dam la racit,dupa care adaugam:pesmetul,mararul,cascavalul si condimentele...
-intindem compozitia pe pieptul batut si rulam...
-prindem cu scobitori si prajim rulada in 50 ml ulei...
-strecuram uleiul in care am prajit rulada in alt vas si punem peste el 1 ceapa tocata,
picuram apa peste ea pana se inmoaie dupa care adaugam cele 2 linguri de amidon dizolvat in 400ml apa,smantana si ruladele..
-lasam sa fiarba si la urma potrivim de sare si adaugam un catel de usturoi taiat feliute...

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri