Rulada cu gem si glazura

postat de Retete in Imagini, in Dulciuri de post, pe 19 August 2013
Rulada cu gem si glazura

Ingrediente

  • Faina: 2 cani - pentru aluat
  • Apa minerala: 1 cana - pentru aluat
  • Zahar: 1 cana - pentru aluat
  • Zahar vanilat : 1 plic - pentru aluat
  • Ulei: 100 ml - pentru aluat
  • Praf de copt: 1 plic - pentru aluat
  • Nuca de cocos: 1/2 cana - pentru aluat
  • Zahar: 4 linguri - pentru glazura
  • Apa: 4 linguri - pentru glazura
  • Ulei: 4 linguri - pentru glazura
  • Cacao: 1 lingura- pentru glazura

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Dulciuri de post
Mod de Preparare

Se amesteca toate ingredientele timp de 2 min cu mixerul apoi se pun intr-o tava tapetata( 20/30 )
Se pune la cuptor 15-20 de minute(cuptorul sa fie dinainte preincalzit)se incearca sa nu devina crocanta.(verificati este in functie de cuptor)
Se scoate pe o folie de aluminiu sau celofan, se unge cu gem si se ruleaza,
\Se da la frigider petru o ora apoi se taie felii
se pun pe foc si le-am lasat pana s-au ingrosat putin apoi am pus peste rulada

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri