Rulada cu somon afumat

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Rulada cu somon afumat

Ingrediente

  • Foi de alge deshidratate: cat este necesar
  • Cascaval ras: 200 g
  • Crema de branza: 200 g
  • Usturoi: 2-3catei
  • Somon afumat/prosciutto cotto: 150 g

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

sursa retetei: inspiratie maya's world

Foaia de alge se aseaza pe o farfurie
deasupra ei se pune cascavalul ras si se pune in cuptorul cu microunde(sau cuptorul aragazului) pentru a topi cascavalul

peste cascavalul cald se aseaza somonul afumat lasam1/4 de foaie libera

somonul se unge cu crema de branza philadelphia

se piseaza 2-3 catei de usturoi deasupra cremei de branza

se ruleaza si se infasoara intr-o folie de aluminiu

se tine la frigider cateva ore apoi se taie "rondele"

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri