Rulada cu somon afumat

postat de Retete in Imagini, in Rulade aperitiv, pe 29 Iunie 2013
Rulada cu somon afumat

Ingrediente

  • Oua: 3 buc
  • Lapte: 50 ml
  • Maioneza: 2-3 linguri
  • Somon afumat: 200 g
  • Busuioc: dupa gust
  • Marar: dupa gust
  • Ulei de masline extravirgin: dupa gust
  • Sare: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Rulade aperitiv
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Danelutza
Intr-un castron zbatem ouale impreuna cu laptele, putina sare (atentie nu exagerati pentru ca somonul este saratel), o lingura de busuioc maruntit, o lingura de marar maruntit.
Incalzim putin ulei intr-o tigaie de prajit, iar cind aceasta s-a infierbintat, cu ajutorul unui servetel intindem uniform uleiul pe toata suprafata tigaii si totodata, vom sterge uleiul in exces, apoi varsam compozitia in tigaie si lasam sa se friga omleta, la foc mic, circa 2-3 minute pe fiecare parte.
Rasturnam omleta pe un platou, lasam foarte putin sa se raceasca, intindem deasupra maioneza
aranjam deasupra ei, feliutele de somon afumat (puteti pune mai mult, mie atita imi ramasese dintr-un pachet si n-am vrut sa mai desfac altul...
incepem sa rulam incet omleta, pina vom obtine o mica rulada pe care o invelim intr-o foaie de aluminiu si o dam la frigider pentru cel putin o ora
Cind dorim sa servim, eliminam aluminiul, taiem omleta feliute de circa 2-3 cm grosime, asezam feliile pe un platou si decoram cu frunzulite de marar. Al meu era congelat, deci nu am putut sa pun "mustati* la omleta.
Pofta buna !

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri