Rulada cu spanac si somon

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Rulada cu spanac si somon

Ingrediente

  • Spanac fiert: 1 kg
  • Branza de vaci: 500 g
  • Oua: 4 bucati
  • Marar verde: 1 legatura
  • Patrunjel verde: 1 legatura
  • Ceapa verde: 1 legatura
  • Usturoi verde: 1 legatura
  • Faina: 500 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  American

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  America

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

sursa retetei: Vero Bucataria noastra

Spalati, fierbeti, scurgeti si taiati fin spanacul impreuna cu verdeturile(in blender)
Se bat 3 albusuri spuma, adaugati si un ou intregm spanacul, sare, piper si cele 2 linguri de faina
Turnati compozitia in tava tapetata si coaceti la foc potrivit(in cuptorul preincalzit)
Umplutura:
Se amesteca galbenusurile cu branza, putina sare si piper
Foaia de spanac se scoate pe o folie, rulati-o si lasati sa se raceasca
desfaceti foaia asezati umplutura de branza si la un capat puneti file-ul de somon
Rulati strans si puneti la frigider pentru cateva ore

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri